22bet

A River Plate a Boca Juniors elleni vereség ellenére döntővé teszi a Copa Libertadores játékost

Nem először egy Superclásico-ban a pályán kívüli események sokkal imponálóbbak voltak, mint ami rajta történt. A Boca Juniors rajongói ugyanolyan nyűgösek voltak, mint a hírnév megkövetelte, és a La Bombonera rajtja előtt fél óráig a kék és a sárga vonagló tömege volt. Az összeesküvés elméletek árnyékot vetettek a River Plate v Boca Juniors találkozójára | Jonathan Wilson További információ

A játék megkezdése után mindez meglehetősen nyugodtabb volt, éppen úgy, ahogy a River Plate szerette volna. 10 perc hátralévő engedés után sem tűntek soha veszélyben. Az 1–0-s vereség 2–1-es összesített győzelmet aratott a River számára, és bebiztosította helyét a jövő havi döntőben, ahol vagy a Flamengo-val, vagy a Grêmióval találkoznak (ahol ezt meg fogják játszani, meglehetősen nehezebb megmondani.A Libertadores első egyszeri döntőjét a santiagói Estadio Nacionalra tervezik, de a chilei tüntetések és a szükségállapot kihirdetése ezt lehetetlenné teheti.) nyugodt és hatékony. A légkör eddig csak egy oldalt hordozhat, és mivel a River nagyjából féktelen, Boca nemigen tudott mást ajánlani. A Boca előző 15 meccse ebben a szezonban mindössze 16 gólt hozott. Csak egyszer szereztek hármat, és két hónapja nem is Bet365 sikerült kettőnek lenniük egy hazai meccsen.

Az első meccsből a 2–0-s hátrány leküzdése mindig nehéz volt. Tény, hogy a River egyszerűen jobb oldal.Marcelo Gallardo irányítása alatt, aki immár ötödik éve dolgozik és egy meccs óta csak a harmadik menedzser lett, aki valaha is három Libertadore-t emelt, ügyesek lettek az ilyen játékokban. A Fiver: iratkozzon fel és kapja meg a napi futball e-mailt.

Ez volt a nyolcadik látogatása a La Bombonera-ban, és csak egyszer veszített el. Ez ugyanolyan pszichológiai, mint taktikai sikert aratott, csapata csodálatosan nyugodt maradt a zűrzavar közepette. Boca-nak megvan a düh és az erőfeszítés, és talán egy korai céllal esetleg képesek voltak nyomást gyakorolni. De nem érkezett meg, és minél tovább viselte a fele, annál inkább kitettek kreatív hiányosságaikért.

Még Carlos Tévez válogatása is beszélt Boca problémáiról ebben a tekintetben.Lehet, hogy ő a jelenlegi csapat leghíresebb játékosa, képét sokkal többet használták fel a klub marketingjében, mint bárki más, de most 35 éves, és messze nem állandó. Mintha kevés más lehetőség mellett a Boca edzője, Gustavo Alfaro emlékezgetett volna Téveznek a Boca által a River felett elért elődöntő 2004-es győzelméért elengedhetetlen hozzájárulásának emlékére 2004-ben (mielőtt elküldték volna, mert csirketánccal kigúnyolták a River-t). gólünnepe). Facebook Twitter Pinterest Carlos Tévez megpróbál elmenekülni a River Plate Javier Pinola elől. Fotó: Alejandro Pagni / AFP a Getty Images-en keresztül a hozzájárulás korlátozott volt.De legalább jobban részt vett, mint tavaly, amikor úgy tűnt, hogy fő feladata bizonyos élettani részletekben megmagyarázza a borspermet belélegzésének pontos hatásait. A River Plate a feszült Copa Libertadores elődöntő első Bet365 szakaszában verte a Boca Juniors csapatát.

A Boca csapat buszának támadása után, az el Monumental felé vezető úton tavaly a második szakasz előtt, a biztonság jelentősen szigorúbb volt. Az edzőt rendőri kívülállók vették körül, drónok felülről követték nyomon a haladást.A tavalyi szégyenkezés emléke erősen lógott ezen a játékon, megkönnyebbülés köszöntött minden egyes lépést a rajt felé – ott van a busz a stadionhoz, és az ablakokat nem törték össze; ott vannak River játékosai az alagútból a kakofón sípok bemelegítéséig, de még ez is egy szakasz volt, az előző évben az el Monumentálban megrendezett döntő második szakaszának lejátszására tett két kísérlet bármelyike ​​közül; ott áll a két oldal kék és sárga felfújható kolbász sörtéje között; ott vannak a levélfújóval rendelkező férfiak, akik igyekeznek megtisztítani a lelátóról lefelé csapkodó fehér papír sodratait – mindegyik négyzetet be kell pipálni a visszaszámláláson az első sípig.

a konfetti pályájának megsemmisítésének eredménytelen kísérletei miatt a kezdő játék 14 percet késett, a pálya bemondója kétszer is tagadta, amikor visszaszámlálásokkal próbálta életre kelteni a játékot.Mi az a 14 perc, szemben a tavalyi egy hónapos késéssel? És legalább ezúttal a megfelelő kontinensen indult a játék. Rövid útmutató Kövesse a Guardian sportját a közösségi médiában. Rejtés

Minden zaj és izgalom miatt, az összes Boca izzadtan és erőlködve, ritkán fenyegetett. Legjobb esélyeik szinte mindegyikük szettjáték volt, és ha kritikát fogalmaztak meg River ellen, az volt, hogy milyen gyakran adtak szabadrúgásokat széles területeken. Úgy tűnt, Eduardo Salvio gólt szerzett az egyikből, de kiderült, hogy a labda rikózettá vált egy Boca-karról, mielőtt neki esett. A legközelebb az első félidőben érkezett Boca, illő módon, egy szeletelt Enzo Pérez-hárítás volt, amelyre Armaninak élesen kellett reagálnia, hogy elhárítsa a lécet.

Sokáig úgy tűnt, hogy olyan közel van, mint ők. jönne, de végül egy szabadrúgás hozta meg az áttörést.A Boca akkor is mindent megtett annak érdekében, hogy ezt kihagyja, mire a 19 éves venezuelai cserejátékos, Jan Hurtado végül körülbelül egy lábról kényszerítette a labdát a vonal fölé. Miután ilyen sokáig nyugodt maradt, River akkor még nem akart megingani. “Szenvedni fogunk” – mondta Gallardo a meccs előtt, és röviden, az utolsó percekben csapata megtette. De miután szenvedtek, túlélték.